Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2009

Αυτήκοο "μπανιστήρι"...Δίνω το παρόν, στα μέσα της εξεταστικής, εξαιτίας της περιπέτειας της κολλητής μου Μ.

Με αφορμή το τριήμερο που μας πέρασε.. ξεκίνησε για ακόμη μια φορά η «ανταλλαγή πληθυσμών». Φοιτητές ξεχύθηκαν στους δρόμους και πήραν τα βουνά για να περάσουν ξέγνοιαστα τα Κούλουμα! Η Μ., που ζει τα 4 τελευταία χρόνια σε πόλη της βόρειας Ελλάδας λόγω σπουδών, κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχει την τιμητική της. Και κάθε χρόνο όλο και κάποιο παρατράγουδο θα συμβεί..

Φέτος, λοιπόν, για κακή της τύχη-γκαντεμιά.. τη βρήκε η Καθαρά Δευτέρα με 38.5!!! Όόόόχι… δεν το έβαλε κάτω.. συνέχισε απτόητη τα μεθύσια και τις κραιπάλες μέχρι πρωίας. Με συντροφιά το ούζο και την τρελή φοιτητοπαρέα από διάφορα σημεία της Ελλάδος.. περνούσαν ανέμελα και τα «έκαναν πουτάνα όόόλα» (κλασική φράση-σήμα κατατεθέν των ημερών..)!!!

Η τελευταία βραδιά τούς βρήκε όλους πιωμένους-σκνίπα με επακόλουθο τη γνωστή στρωματσάδα/πάρε-τον-αγκώνα-σου-από-τα-μούτρα-μου/πάρε-το-χέρι-σου-από-εκεί-είσαι-μεγάλο-λιγούρι!! Ο πυρετός 39.2 και ο κλήρος πέφτει στη Μ. στο πάτωμα με τον Σ. και στον καναπέ η Λ. με τον Γ., καθώς, το άλλο δωμάτιο ήταν ρεζερβέ από τον οικοδεσπότη και άλλους δύο φοιτητές από την Αθήνα.

Τα φώτα σβήνουν και ο ύπνος έρχεται(?!).. Κουκουλωμένη ως πάνω η Μ. κάνει φιλότιμες προσπάθειες να κλείσει λίγο το έρμο το μάτι της.. Ο συγκάτοικος-εκ πατώματος ξεκίνησε το ροχαλητό (τα λόγια είναι περιττά) όταν ένα διακριτικό και συνάμα ό,τι-κι-αν-κάνεις-κάν’το-με-ρυθμό τσικ τσικ τσικ τσικ… συμπλήρωνε ρυθμικά το ροχαλητό. Οι ψίθυροι ακολούθησαν… μαζί με διάφορους αναστεναγμούς! Ωωω ναι!! Η Λ. με τον Γ. του έδιναν και παρακαταλάβαινε στον καναπέ ακριβώς δίπλα.. Το ρυθμικό τσικ τσικ τσικ τσικ δεν ήταν τίποτα άλλο.. από τη ζώνη που δεν αποχωρίστηκε ο Γ.!! Έπειτα από 2 φορές αχαλίνωτου σεξ και μερικά ζουζουνίσματα (όσα μπορούσαν μέσα στο μεθύσι τους), μπόρεσε και η Μ. να κοιμηθεί για λίγο!

Το επόμενο πρωί βρήκε τη Μ. με 38.4 και την Λ. τελείως γυμνή (έλεος… κάνεις ό,τι κάνεις… τους αφήνεις όλους άυπνους… εκτός από τον Σ. με το ροχαλητό του… ρίξε όμως και κάτι πάνω σου… 7 άτομα περιφέρονται στο ξένο σπίτι!!)..

Η πρώτη εμπειρία ως “αυτήκοο μπανιστήρι” είναι πάντα δύσκολη…

P.S. Φυσικά έμαθα κι άλλες πιπεράτες λεπτομέρειες τις οποίες δε μπόρεσα να παραθέσω… Τόσες μέρες λείπω-απέχω από τη blogόσφαιρα.. ας είναι ήπιο το ποδαρικό μου!!

Ούτε 2 εβδομάδες δε μπόρεσα να λείψω-να μην ανεβάσω post δηλαδή, γιατί διάβαζα blogs όποτε μπορούσα- και έγινε πανικός με τους “χαμένους” followers!! Ελπίζω να λύθηκε το προβληματάκι…

Η εξεταστική συνεχίζεται μέχρι 16/3 και τα μυαλά στα κάγκελααααα.......!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: